Bandırmaspor, bu hafta bay”

Bandırmaspor, bu hafta  bay”

Bordo-beyazlılar, haftayı maç yapmadan geçirecek




Bordo-beyazlılar, haftayı maç yapmadan geçirecek

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta bu hafta Bandırmaspor'un maçı bulunmuyor. Geçtiğimiz hafta Bozüyükspor deplasmanından beklenmedik bir şekilde 3-1'lik yenilgiyle dönen bordo-beyazlı takım, haftayı, bay” olarak, maç yapmadan geçirecek. Hâlen 28 puanla yedinci sırada yer alan Bandırmaspor, gelecek hafta ise kentimizde ligin güçlü ve iddialı takımlarından Hatayspor'u konuk edecek.

Grup'ta, önümüzdeki hafta oynanacak 21. Hafta maçlarının programı şöyle:

Sarıyer-Ünyespor

Nazilli Belediyespor-İstanbul Güngörenspor

Tarsus İdmanyurdu-Polatlı Bugsaşspor

Sakaryaspor A.Ş.-Tepecikspor A.Ş.

Hatayspor-Bozüyükspor

Pendikspor-Fethiyespor

Faturavizyon Kahramanmaraşspor-Turgutluspor

Giresunspor-Çankırıspor

Bandırmaspor bay”

Hatayspor, Polatlı Bugsaşspor'un ensesinde

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta hâlen Polatlı Bugsaşspor, 36 puanla liderlik koltuğunda otururken, bu takımı, Hatayspor, 34 puanla ikinci sırada izliyor. Grupta 32'şer puanlı Fethiyespor ve Tepecik A.Ş. , üçüncü ve dördüncü sıraları paylaşıyor. 31 puanlı Faturavizyon Kahramanmaraşspor'un beşinci olarak yer aldığı puan cetvelinde Nazilli Belediyespor 29 puanla altıncı, Bandırmaspor ise 28 puanla yedinci sırada bulunuyor.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Çankırıspor 28 puanla sekizinci olarak yer alırken, 25 puana sahip Pendikspor ise dokuzuncu sırada. 21'er puanlı Tarsus İdmanyurdu ve İstanbul Güngörenspor'un onuncu ve on birinci olarak sıralandığı grupta Bozüyükspor, 20 puanla on ikinci sırada oturuyor. 19'ar puanlı takımlardan Sarıyer, Ünyespor ve Turgutluspor'un on üç, on dört ve on beşinci sıraları paylaştıkları grupta Giresunspor 16 sırada yer alırken, 11 puan toplayabilen Sakaryaspor A.Ş. ise ligin dibine demir attı.








Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 34.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Salı 33.3 ° / 14.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 32.1 ° / 14.5 ° Güneşli